Shenzhen Eigday Heating Limited lair ing taun 2010 ing Shenzhen.spesialisasine ing R & D, prodhuksi kabeh jinis pemanasan cerdas, cooling lan produk olahraga ruangan LED lan aksesoris, merek utama kita kalebu SAVIOR, SAVIORHEAT, SNOW DEER lan DAY WOLF, etc. Produk lan aksesoris kita wis liwati UL, FCC, CE, ROHS, REACH lan adol ing saindenging jagad kanthi apik lan duwe reputasi apik saka klien lan pesaing ing saindenging jagad, uga kita nampa pesenan ODM & OEM lan mbantu klien entuk bisnis menang kaping pindho.

maca liyane