. China SAVIOR Outdoor Waterproof Windproof Sarung Tangan Dipanaskan Kanggo Ski, Pabrik Snowboarding lan manufaktur |Eigday

SAVIOR Outdoor Waterproof Windproof Sarung Tangan Dipanaskan Kanggo Ski, Snowboarding

Katrangan singkat:

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

Dhuwur: 65 ℃ / 150 ℉ 2,5 jam

Sedheng: 55 ℃ / 131 ℉ 3,5 -4,5 jam

Sedheng: 45 ℃ / 113 ℉ 6-8 jam


Detail Produk

Tag produk

 Nomer Barang: SHGS15

 Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan -Palm: Kulit kulit wedhus sing diekspor Kulit-Punggung: Softshell-Liner: Velvet Liner, Water Protection Bag.
- Filter: Katun Isolasi.
Konten produk 1 * Sarung Tangan Dipanaskan.2 * 7.4V/2200 mAh Polymer Lithium Rechargeable Batteries.1 * Dual Battery Charger with US, EU, UK & AU plugged in option.
1 * Instruksi Manual.
1 * Tas Portabel/Kasus
Kapasitas baterei 2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang
pangisi daya Pangisi daya 8.4V, 1.5A.
Elemen Pemanas 7.4V 7.5W
Suhu Pemanasan 40-65 ℃
Area pemanasan Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji
Teknologi Panas Serat komposit
Wektu sampel 7-10 dina
Wektu produksi 30-50 dina kerja
Rincian Kemasan 1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei
Pengalaman Pabrik Luwih saka sepuluh taun

❖Petunjuk:

Langkah 1: Ngisi daya - Mangga ngisi daya sadurunge digunakake kanggo pisanan.

Langkah 2: Pasang Baterei - Sambungake baterei menyang plug sing ana ing kanthong.

Langkah 3: Aktifake - Pencet tombol ON / OFF kanggo nyetel suhu.

Langkah 4: Pateni - Pencet tombol ON/OFF nganti lampu indikator mati.

CATETAN:Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei.

❖Spesifikasi baterei:

Jinis baterei: Li-polymer

Dirating Kapasitas: 2200mAh 16.8Wh

Tegangan pangisi daya winates: 8.4V

Ukuran: 2.25 "x 1.75" x 0.4"

Bobot: 72g / 2.54oz

Fitur

* Waterproof, windproof, layar tutul

* 3 Setelan Suhu & Panas Cepet: Dilengkapi telung setelan panas sing beda - dhuwur, tengah, sithik, sampeyan bisa ngontrol suhu sarung tangan motor kanthi gampang.3 sistem setelan digawe panas bisa nyedhiyani anget paling cocok kanggo wong sing mbutuhake.Sampeyan bisa ngrasakake tangan luwih anget nalika nguripake sarung tangan sajrone 30 detik.

* Fungsi Anget sing Apik banget: Sarung tangan sing bisa diisi ulang kanthi baterei nyedhiyakake area pemanasan sing amba kanggo nutupi kabeh tangan lan kabeh driji, lan uga nggawe panas limang pucuk driji yen ana sirkulasi getih sing ora apik, cuaca sing adhem, utawa mung kanggo kepenak lan anget. .

Aplikasi

Sampurna Kanggo Olahraga Luar Ruangan: Sarung tangan pemanasan kanggo pria lan wanita cocog kanggo macem-macem olahraga ruangan ing dina sing adhem utawa adhem, utamane cocog kanggo mlaku, muter, hiking, skating, camping, ski salju, mancing, mburu lsp.

HAICHOM (2) HAICHOM (3) HAICHOM (4) HAICHOM (5) HAICHOM (6)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: