Babagan awake dhewe

SAPA KITA?

Shenzhen Eigday Heating Limitedlair ing 2010ing Shenzhen.spesialisasine ing R&D, ngasilake kabeh jinis pemanasan cerdas, pendinginan lan produk lan aksesoris olahraga ruangan LED,Merek utama kita kalebu SAVIOR, SAVIORHEAT, SNOW DEER lan DAY WOLF, lsp. Produk lan aksesoris kita wis lulus UL, FCC, CE, ROHS, REACH lan didol ing saindenging jagad lan duwe reputasi apik saka klien lan pesaing ing saindenging jagad, uga kita nampa pesenan ODM & OEM lan mbantu klien entuk bisnis menang kaping pindho.

KENAPA EIGDAY HEATING LIMITED?

Profesional:

Kita duwe tim R&D sing kuwat, setengah saka insinyur sing duwe pengalaman luwih saka 10 taun ing ruang lingkup produk sing digawe panas, supaya kita bisa nindakake solusi apa wae minangka panjaluk klien.

Kapasitas:

Kita duwe loro pabrik.Salah sijine yaiku kanggo bagean elektronik kayata tombol switch, unsur pemanas lan paket baterei lan pangisi daya, dumunung ing Kutha Fuyong, Distrik Bao'an, kanthi bengkel standar 1500 meter persegi lan kantor 1000 meter persegi.iku ing 10 kilometer saka Shenzhen Bao'an Airport.Sing liyane yaiku pabrik jahit utamane ngembangake lan njahit kabeh jinis sarung tangan sing digawe panas lan kabeh jinis produk olahraga sing bisa dipakai cerdas, dumunung ing Chashan Town, Kutha Dongguan.Kanthi kamar pola independen lan bengkel jahitan standar 2000 meter persegi.

Produk:

Kita tansah nggawe pemain ski ora DINGIN Nanging seneng (sarung tangan ski), penunggang sepeda motor NENEKSI KAMBUNGAN TANPA TEMBUNG SAKA NYOPI ANGIN (sarung tangan motor), nalika pemain golf MELIHAT, PEMANDANGAN INDAH (sarung tangan golf), anggota gym seneng wektu kebak karo pemuda lan kringet (sarung tangan senam), HEART HANGAT DARI PEMANASAN BADAN (Sandhangan sing dipanasake), ANGET KAKI, MLAKU LEBIH LANJUT (Kaos kaki sing dipanasake, insoles, sepatu), DINGIN SEMUA MUSIM (Produk pendingin)

Misi Perusahaan:

Nggawe wong seneng kapan wae ing endi wae minangka slogan kita lan bakal terus ditindakake.Kita njunjung sikap sing ketat nyedhiyakake pangguna produk sing marem, nggawe nilai sing luwih dhuwur kanggo kabeh pelanggan!

LINGKUNGAN PERUSAHAAN

SERTIFIKAT