. China Baterei digawe panas Sarung tangan S20 pabrik lan manufaktur |Eigday

Sarung tangan digawe panas baterei S20

Katrangan singkat:

Bahan sarung tangan: Microfiber, Silicone Printing, Softshell

Wektu Pemanasan: Kira-kira 2.5-9 jam

Suhu Pemanasan: 40-65

Area Pemanasan: Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji

Tahan banyutahan anginAmbeganNyopir Cycling Bisa diisi ulangSarung Tangan Pemanas


Detail Produk

Tag produk

sdad (1)
sdad (2)
sdad (3)
sd (4)
sd (5)
sd (6)

 Nomer Barang: SHGS20

 Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan -Palm: Microfiber, Silicone Printing-Mburi: Softshell

 

Konten produk 1 * Sarung Tangan Dipanaskan.2*7.4V/2200 mAh Polimer Lithium Baterei Isi Ulang.

1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei 2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang
pangisi daya Pangisi daya 8.4V, 1.5A.
Elemen Pemanas 7.4V 7.5W
Suhu Pemanasan 40-65 ℃
Area pemanasan Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji
Teknologi Panas Serat komposit
Wektu sampel 7-10 dina
Wektu produksi 30-50 dina kerja
Rincian Kemasan 1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei
Pengalaman Pabrik Luwih saka sepuluh taun

❖Spesifikasi baterei:

Jinis baterei: Li-polymer
Dirating Kapasitas: 2200mAh 16.8Wh
Tegangan pangisi daya winates: 8.4V
Ukuran: 2.25 "x 1.75" x 0.4"
Bobot: 72g / 2.54oz

Fitur:

Tahan angin, tahan banyu lan ambegan
Layar demek kompatibel karo jempol lan driji telunjuk
Fungsi pemanasan sing apik banget
Pemanasan driji lengkap menyang tip
65C / 150F Suhu Pemanasan Maksimum
Pengontrol ing papan telung tingkat kanggo kontrol suhu sing gampang.
Nganti 8 jam dadi panas
Pemanasan ing telapak tangan lan mburi tangan
Sawit dirancang anti-slip
Desain penutupan Velcro saka bangkekan
Dilengkapi rong baterei 7,4 volt lan pangisi daya tembok dual

Ngisi daya baterei:

Disaranake ngisi daya sewengi kanggo pangisian daya pisanan.
Ngisi daya 100% sadurunge digunakake (pangisian daya lengkap mbutuhake udakara 3-3,5 jam).
Lampu abang bakal katon ing pangisi daya tembok nalika ngisi daya.
Lampu abang bakal ganti dadi ijo nalika baterei wis kebak.
Njaga paling sethithik 25% daya nalika baterei ora digunakake.Laku iki bakal ndawakake umur baterei.

Suhu & Wektu Pemanasan:

Dhuwur: (lampu abang) 65 ℃ / 150 ℉ 2,5 jam

Sedheng: (cahya putih) 55 ℃ / 131 ℉ 4-4,5 jam

Sedheng: (cahya biru) 45 ℃ / 113 ℉ 8-9 jam

instruksi

Langkah 1: Pasang Baterei - Temokake kabel ing kanthong baterei, copot tutup saka sirah kabel.Sambungake baterei menyang plug.
Langkah 2: Kanggo ngaktifake, penet tombol kanggo 2-3 detik nganti saklar murup.
Langkah 3: Kanggo ngganti setelan daya, tutul tombol kanggo siklus liwat tingkat.
Langkah 4: Kanggo mateni, penet tombol nganti lampu mati.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: