. China Baterei digawe panas pabrik topi lan manufaktur |Eigday

Topi digawe panas baterei

Katrangan singkat:

3 nyetel level pemanasan gear, anget kanggo olahraga ruangan kaya ski, skating, mlaku, sepedaan, muter, kerja saben dina lan liya-liyane.

  1. Tingkat dhuwur: Lampu abang, 50-55 ℃
  2. Tingkat tengah: Cahya putih, 40-45 ℃
  3. Tingkat rendah: Cahya biru, 35-40 ℃


Detail Produk

Tag produk

jeneng produk Baterei sing bisa diisi ulang, Topi Pemanas Panas Panas sing Bisa Diisi Ulang kanggo Ski
Merk Juruwilujeng
Item No. SHH05
Fitur Pemanasan baterei
Baterei 7.4V 2200mAh
Unsur panas Bantalan pemanas serat karbon
Suhu pemanasan 35-55 ℃
Pangisi daya 8.4V 1.5A
Paket Siji ing tas PE banjur menyang kothak hadiah karo baterei lan pangisi daya
Layanan Agen merek, ODM & OEM bisa ditampa
Garansi Baterei kanggo 6 sasi lan topi kanggo 12 sasi

Topi Pemanas Listrik Unisex Baterai Isi Ulang Musim Panas Topi Pemanas Anget Musim Dingin Topi Pemanas Suhu sing Bisa Disetel kanggo SkiTopi Pemanas Listrik Unisex Baterai Isi Ulang Musim Panas Topi Pemanas Anget Musim Dingin Topi Pemanas Suhu sing Bisa Disetel kanggo SkiTopi Pemanas Listrik Unisex Baterai Isi Ulang Musim Panas Topi Pemanas Anget Musim Dingin Topi Pemanas Suhu sing Bisa Disetel kanggo SkiTopi Pemanas Listrik Unisex Baterai Isi Ulang Musim Panas Topi Pemanas Anget Musim Dingin Topi Pemanas Suhu sing Bisa Disetel kanggo SkiTopi Pemanas Listrik Unisex Baterai Isi Ulang Musim Panas Topi Pemanas Anget Musim Dingin Topi Pemanas Suhu sing Bisa Disetel kanggo SkiTopi Pemanas Listrik Unisex Baterai Isi Ulang Musim Panas Topi Pemanas Anget Musim Dingin Topi Pemanas Suhu sing Bisa Disetel kanggo Ski

Setelan Pemanasan

  1. Tingkat dhuwur: Lampu abang, 50-55 ℃
  2. Tingkat tengah: Cahya putih, 40-45 ℃
  3. Tingkat rendah: Cahya biru, 35-40 ℃

WARTA

  1. Rekomendasi kanggo ngisi daya baterei paling sethithik sapisan saben nem sasi supaya bisa digunakake.
  2. Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei.
  3. Kanggo safety, aja nyelehake, short circuit, utawa operate ing kahanan suhu dhuwur.
  4. Yen piranti utawa baterei abuh utawa dadi cacat, mangga mandheg nggunakake piranti kasebut.
  5. Copot baterei sadurunge wisuh, saranake wisuh nganggo tangan utawa wisuh nganggo tas umbah-umbah.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure: