. China CE Cetified Sarung Tangan Motor Panas Kanthi Pabrik Proteksi Knucle lan manufaktur |Eigday

Sarung Tangan Motor Cetified Cetified Kanthi Perlindhungan Knucle

Katrangan singkat:

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

Dhuwur: 65℃ / 150℉ 2,5 jam

Sedheng: 55℃ / 1313.5 -4.5jam

Sedheng: 45℃ / 1136-8jam


Detail Produk

Tag produk

 Nomer Barang: SHGS28C

 Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan -Palm: Kulit kulit wedhus sing diekspor Kulit-Punggung: Softshell-Liner: Velvet Liner, Water Protection Bag.

- Filter: Katun Isolasi.

Konten produk 1 * Sarung Tangan Dipanaskan.2 * 7.4V/2200 mAh Polymer Lithium Rechargeable Batteries.1 * Dual Battery Charger with US, EU, UK & AU plugged in option.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei 2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang
pangisi daya Pangisi daya 8.4V, 1.5A.
Elemen Pemanas 7.4V 7.5W
Suhu Pemanasan 40-65 ℃
Area pemanasan Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji
Teknologi Panas Serat komposit
Wektu sampel 7-10 dina
Wektu produksi 30-50 dina kerja
Rincian Kemasan 1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei
Pengalaman Pabrik Luwih saka sepuluh taun

 

❖Petunjuk:

Langkah 1: Ngisi daya - Mangga ngisi daya sadurunge digunakake kanggo pisanan.

Langkah 2: Pasang Baterei - Sambungake baterei menyang plug sing ana ing kanthong.

Langkah 3: Aktifake - Pencet tombol ON / OFF kanggo nyetel suhu.

Langkah 4: Pateni - Pencet tombol ON/OFF nganti lampu indikator mati.

CATETAN:Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei.

 

❖Spesifikasi baterei:

Jinis baterei: Li-polymer

Dirating Kapasitas: 2200mAh 16.8Wh

Tegangan pangisi daya winates: 8.4V

Ukuran: 2.25" x 1.75" x 0.4"

Bobot: 72g / 2.54oz

 

Fitur

* Anti banyu, tahan angin

* Full proteksi desain: Joint Knuckle pangayoman, Palm Anti-tabrakan pangayoman, Cilik driji sisih pangayoman.

* Desain strip regangan fleksibel ing driji

* Desain layar tutul

* 3 Setelan Suhu & Panas Cepet: Dilengkapi telung setelan panas sing beda - dhuwur, tengah, sithik, sampeyan bisa ngontrol suhu sarung tangan motor kanthi gampang.3 sistem setelan digawe panas bisa nyedhiyani anget paling cocok kanggo wong sing mbutuhake.Sampeyan bisa ngrasakake tangan luwih anget nalika nguripake sarung tangan sajrone 30 detik.

 

Aplikasi

Sampurna Kanggo Olahraga Luar Ruangan: Sarung tangan pemanasan kanggo pria lan wanita cocog kanggo macem-macem olahraga ruangan ing dina sing adhem utawa adhem, utamane cocog kanggo nunggang, muter, hiking, skating lan liya-liyane.

SHGS28C (1) SHGS28C (2) SHGS28C (3) SHGS28C (4) SHGS28C (5) SHGS28C (7) SHGS28C (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: