. China digawe panas Jacket pabrik lan manufaktur |Eigday

Jaket digawe panas

Katrangan singkat:

Controller: siji tombol 3 tingkat

Pad pemanas: 7.4V 12W

Suhu: 45-60 °C

Wektu Pemanasan: 3-8 jam

Area Pemanasan: Dada kiwa, dada tengen lan mburi

Paket baterei: 7.4V, 5200MAH


Detail Produk

Tag produk

1. 100% Polyester

2. Mesin Cuci

3. DESIGN STYLISH WITH BREATHABLE FABRIC: Soft Shell kain njaba karo fleece lining njamin sampeyan ora kelangan sembarang keluwihan panas lan seneng anget nyaman;Tudung sing bisa dicopot dirancang khusus kanggo esuk sing adhem lan proteksi ekstra nalika ana angin;Desain slim-fit ngilangi sampeyan kuwatir babagan bulkiness.

4. HEAT AROSS BODY: 3 unsur pemanasan serat karbon ngasilake panas ing area awak inti (dada kiwa & tengen, tengah mburi);Nyetel 3 setelan panas (Dhuwur, medium, kurang) karo mung mencet tombol.

5. CEPAT lan LONG-LASTING anget: Panas cepet ing detik karo 7.4V UL / CE-certified baterei;Nganti 8 jam kerja;Port DC kanggo ngisi daya smartphone lan piranti seluler liyane.

6. FOR ALL WALKS OF LIFE AND ADVENTURES: Pilihan becik lan anget kanggo sampeyan, anggota kulawarga, kanca, karyawan, kanggo seneng aktivitas outdoor.

7. Ora kuwatir: Bisa dicuci nganggo mesin.Unsur pemanasan serat karbon lan konstruksi jaket dirancang kanggo tahan luwih saka 50 siklus cuci mesin.

Kita duwe pabrik dhewe lan loro-lorone liwat sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2015.

Kita duwe sistem kontrol kualitas sing wis rampung, tim IQC kanggo bahan mentah sadurunge produksi, tim SQC kanggo produk sajrone produksi lan tim OQC kanggo paket sadurunge kiriman.

Meh produk kita CE, RoHS, FCC, PSE disetujoni lan kabeh baterei liwat CE, RoHS, FCC, sertifikasi UL, kita mbayar manungsa waé liyane kanggo safety lan raos klien, kita nggawe kabel panas saka serat karbon komposit, iku luwih stabil lan aman tinimbang kabel pemanas logam, uga luwih lembut tinimbang kabel pemanasan serat karbon, sing uga minangka salah sawijining alesan kenapa kita minangka salah sawijining produsen produk pemanasan 5 ing China.

4 7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: