. China Kaos kaki digawe panas SS01G pabrik lan manufaktur |Eigday

Kaos kaki digawe panas SS01G

Katrangan singkat:

Fungsi utama: SURABAYA Hkaos kaki sing dipangan bakal nggawe kegiatan ruangan cuaca sing adhem luwih gampang ditanggung lan nyenengake.Apa iku kerja, ski, snowboarding, snowshoeing, snowmobiling, mburu, es fishing, sledding, motor, cycling, shoveling, lan sapa wae sing duwe kaki kadhemen.


Detail Produk

Tag produk

Bahan: 55% Coolmax + 25% Elastis + 20% Spandex

Ukuran: S-2XL

Warna: Grey

Pad pemanas: 7.4V 4W, unsur pemanasan serat komposit

Controller: 3 tingkat kontrol suhu, dhuwur / medium / kurang (99% -66% -33%), 35135DC konektor lanang.

Tingkat dhuwur (Abang): ≈65 ℃ 3,5-4 jam;

Tingkat Sedheng (Putih): ≈55 ℃ 5.5-6 jam;

Tingkat kurang (Biru): ≈40 ℃ 10-11 jam;

Baterei: Paket baterai polimer lithium 7.4V 2200mAh berkualitas tinggi, konektor DC 35135 wanita

Pangisi daya: 8.4V 1.5A, pangisi daya dual-head, 35135 konektor DC lanang.US, Eropa, UK & AU plug ing pilihan

Paket: Biasane kotak hadiah/kotak warna (Ukuran kotak: 14,84 x 5,31 x 2,72 inci)

Klebu:

● 1 pasang kaos kaki digawe panas

● 2pcs Baterei sing bisa diisi ulang

● 1pc Dual pangisi daya

● Manual pangguna 1pc

● 1pc kothak hadiah Elegant

  1. MOQ produk khusus: 1000 pasang

Paket khusus: 1000 pcs

Fitur utama:

1. Absorbent, breathable, cepet-pangatusan, elastis-thicken, nggunakake ultra-tipis elektrik modul pemanas.Soft Padded dikiataken tumit & jempol jahitan akurat lan recessed unsur panas bantuan fokus panas ing driji sikil supaya sikilmu anget saka kadhemen cuaca.
2. Unsur pemanasan serat komposit, luwih aman kanggo sikilmu.

3. Area pemanasan nutupi kabeh driji sikil, instep, lan ngarep sikil.

4. Paket baterei lithium-ion polimer 7.4V sing bisa diisi ulang, aman lan portabel, daya kuwat, lan baterei kanthi sertifikat CE / ROHS / FCC / UL;

5. Ngalih kontrol suhu telung tingkat bisa nyetel suhu pemanasan sing beda miturut lingkungan sing beda.LED abang kanggo suhu dhuwur, putih kanggo suhu medium, biru kanggo suhu kurang.

6. Aplikasi: Omah njero ruangan, lan kegiatan ruangan: kemah, mburu, mancing es, muter, sepedaan, sepeda motor, mlaku-mlaku, ski, snowboarding lan olahraga ruangan liyane.

7. High Quality After Sales Service.

12-sasi panggantos kanggo masalah sing gegandhengan karo kualitas.

Kabeh produk sing digawe panas duwe dhukungan layanan sawise dodolan sing sampurna.Yen sampeyan duwe pitakonan babagan kualitas, ukuran, baterei utawa pangisi daya, please e-mail kita, kita siyap kanggo wong bantuan.

Carane nggunakake?

● Ngisi daya - Baterei diisi kanthi lengkap sadurunge digunakake.

●Plug-in – Sambungake baterei menyang plug sing ana ing kanthong.

●Aktifake– Pencet dawa 2 detik kanggo nguripake pengontrol.

●Pencet cendhak 1 wektu kanggo nyetel tingkat suhu

●Pateni-Pencet suwene 2 detik kanggo mateni pengontrol.

 

Cara Ngerti Baterei Wis Diisi Kebak?

Lampu Adaptor Pangisi daya abang: ing Ngisi daya;

Lampu Adaptor Pangisi daya Ijo: Diisi Daya Penuh.

(Mbutuhake udakara 3.0-3.5 jam kanggo kebak kanggo baterei 2pcs)

 

Instruksi ngumbah:

Copot baterei nalika ngumbah kaos kaki.

Cuci tangan dianjurake supaya luwih aman.

Yen kudu wisuh mesin banjur dianjurake kanggo nggunakake tas karung.

meneh (4) mei (5) meneh (6) mei (7) meneh (8) meneh (9)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: