. China digawe panas lancip Sarung tangan SD06 pabrik lan manufaktur |Eigday

Sarung Tangan Tipis Dipanaskan SD06

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Nomer Kode : SD-06

❖ Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan

Lycra, Neoprene

Konten produk

1 * Sarung Tangan Dipanaskan.

2*7.4V/2200 mAh Polimer Lithium Baterei Isi Ulang.

1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei

2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang

pangisi daya

Pangisi daya 8.4V, 1.5A.

Elemen Pemanas

7.4V 7.5W

Suhu Pemanasan

45-65 ℃

Area pemanasan

Lima driji, driji tip lan mburi tangan

Teknologi Panas

Serat komposit

Wektu sampel

7-10 dina

Wektu produksi

30-50 dina kerja

Rincian Kemasan

1prs * sarung tangan dipanaskan, 1 pcs * tas PE, 1 pcs * tas, 1 pcs * charger, 1 pcs * manual, 1 pcs * pengering, 2 pcs * baterai.

Pengalaman Pabrik

Luwih saka sepuluh taun

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

● Dhuwur: 65 ℃ / 150 ℉ 2-2,5 jam

● Sedheng: 55 ℃ / 131 ℉ 4-5 jam

● Kurang: 45 ℃ / 113 ℉ 8,5-9 jam

❖Petunjuk:

● Langkah 1: Ngisi daya - Mangga ngisi daya sadurunge digunakake kanggo pisanan.

● Langkah 2: Pasang baterei - Sambungake baterei kanggo plug dumunung ing kanthong.

● Langkah 3: Aktifake - Pencet tombol ON/OFF kanggo nyetel suhu.

● Langkah 4: Pateni - Pencet tombol ON/OFF nganti lampu indikator mati.

CATETAN:Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei.

❖Spesifikasi baterei:

● Jinis baterei: Li-polimer

● Kapasitas Rated: 2200mAh 16.8Wh

● Tegangan Pangisi daya winates: 8.4V

Fitur

* Ultra-tipis lan Anget, ramping, apik gayane: Alus lan ambegan ing telapak tangan.Iki minangka liner sarung tangan pemanasan tipis sing nyaman lan praktis kanggo cuaca sing adhem.Padha becik kanggo sindrom Raynaud, atritis, sirkulasi sing ora apik, lan kahanan liyane sing ndadekake wong kadhemen, tangan ora nyaman.

* Layar Tutul.Desain layar tutul sarung tangan ruangan apik, sensitif, dikontrak lan ora ngrusak mode.

*Tutuk sarung tangan disetel nganggo kanthong sing nempel, apik banget, presisi kualitas tinggi.Iku luwih trep kanggo nggunakake.

Aplikasi

Dibangun karo bahan lycra lan Neoprene awet, sampeyan bisa mangan, nggunakake komputer, nggunakake smartphone sensor-tutul, lan njupuk lan ngapusi item cilik nalika nganggo sarung tangan.Sarung tangan iki dirancang kanggo njero ruangan, uga bisa digunakake ing njaba.Tambah sepasang sarung tangan biasa ing ndhuwur kanggo nggunakake sarung tangan tipis minangka liner sarung tangan digawe panas banget efektif.

kauntungan kita

* Pasar utama yaiku Amerika Lor, Eropa, Asia Timur, bisa nyedhiyakake basis solusi sing digawe panas sing cocog ing pasar.

* Pangiriman cepet lan pesenan uji coba MOQ sing sithik bisa ditampa amarga kita duwe akeh produk lan bisa dikirim saka gudang China lan gudang luar negeri.

* Kita bisa nyedhiyakake solusi pemanasan, logo khusus, label khusus, paket khusus lan desain saben bagean kanggo pelanggan.

公司介绍750详情


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: