Gabung karo kita

Dadi Agen Brand Juruwilujeng
Bebarengan, kita bisa mbangun bisnis sing bermanfaat.

1

Kenapa Pilih Merk SAVIOR

Babagan Saviour Heat Brand

•Savior Heat, merek olahraga ruangan cerdas sing populer ing Amerika Serikat, Eropa lan Jepang.
•Sajrone 3 taun kepungkur, Savior Heat adol 1000,000 pesenan ing Amazon, tekan 30% tingkat tuku maneh ing kuartal pisanan ing 2022.
•Savior Heat wis nggawe rencana kanggo ngembangake 1000 agen utawa distributor kanggo njaga 10.000.000 pangguna ing saindenging jagad sajrone 3 taun sabanjure.

Profil Perusahaan Panas

• Kanthi 12 taun pengalaman anjog ing R & D lan Manufaktur saka sistem Heating kalebu Pack baterei, pangisi daya, ngalih suhu, panas pad, SAVIOR HEAT wis sawetara paten technical, lan teknologi punika ahead saka sawijining ora pati cetho.
•Pabrik jahit, kanthi kamar pola independen lan bengkel jahitan standar 2000 meter persegi, utamane ngembangake lan njahit kabeh jinis sarung tangan sing digawe panas lan produk olahraga sing bisa dipakai kanthi cerdas.
• Rich Outdoor Product Line: We fokus ing cerdas dadi panas utawa cooling ruangan wearable kalebu produk digawe panas, Sarung tangan Olahraga, Cooling produk, produk LED.Kabeh produk kasebut bisa digunakake kanggo Ski & Snowboarding, Hiking & Camping, Fishing & Hunting, Cycling & Riding, Working lan liya-liyane.

2

Kaluwihan Kompetitif

• Pangiriman Cepet : Kita duwe limang gudang jaban rangkah ing Amerika Serikat, Rusia, Spanyol, Kanada, Inggris, supaya sampeyan bisa entuk pesenan sajrone 5 dina sawise mbayar.
• Layanan nilai tambah: Drop shipping ;MOQ cilik kanggo pesenan nyoba;OEM ;ODM
• Dhukungan Promosi & Dhukungan Iklan
•Produk pemanasan SAVIOR HEAT canggih lan berkualitas tinggi sing disambut banget ing kabeh tembung.Akeh perusahaan merek olahraga ruangan profesional milih barang kita lan menehi ulasan 5star.
• Sertifikasi Lengkap
Pabrik: SGS;COSTCO GMP Audit, ISO 9001, BSCI
Produk lan aksesoris: UL, FCC, CE, ROHS, REACH, PSE, UKCA, KC

3

Distributor SAVIOR HEAT ing saindenging jagad

SAVIOR HEAT terus ngembangake lan ngembangake hubungan karo perusahaan ing Amerika Utara lan ing saindenging jagad supaya bisa nambah proposisi nilai sakabèhé kanggo para pelanggan, klien lan mitra.Mangga milih kanggo ndhukung distributor iki saka SAVIOR HEAT nalika lan ing ngendi bisa. We are ngenteni liyane partner minangka distributor kanggo gabung kita!

Swiss

United Sates

Ceko

Korea

Hubungi Kita

微信图片_20220927100055

Nicholas

Email:

sales08@saviorheat.com

Telpon / WhatsApp / Skype:

0086 13828841050

微信图片_20220927100400

Dric

Email:

dric@saviorheat.com

Telpon / WhatsApp / Skype:

0086 18816785525

微信图片_20220927100507

Alena

Email:

sales06@saviorheat.com

Telpon / WhatsApp / Skype:

0086 15768616425