Kabar

  • Apa peran unsur pemanasan serat karbon ing sandhangan dadi panas?

    Apa peran unsur pemanasan serat karbon ing sandhangan dadi panas?

    Kanthi terus R&D lan ekspansi unsur pemanas, serat karbon biasane digunakake minangka bahan kanggo sandhangan pemanasan komersial ing tahap iki.Kita wis ngringkes sandhangan pemanasan serat karbon.Saliyane efek pemanasan sing apik, emisivitas inframerah adoh saka pemanasan serat karbon c ...
    Waca liyane
  • Apa sandhangan pemanasan listrik sing cerdas?

    Apa sandhangan pemanasan listrik sing cerdas?

    Sandhangan pemanasan listrik sing cerdas minangka jinis sandhangan sing bisa nyukupi kabutuhan pangguna, dilengkapi antarmuka pangguna lan aplikasi seluler, duwe sistem regulasi suhu, lan ngidini pangguna duwe pengalaman nggunakake sing luwih apik.Ing 2015, Google ngumumake rencana Project Jacquard kanggo ...
    Waca liyane
  • Wolung Elemen Milih Rompi Listrik

    Wolung Elemen Milih Rompi Listrik

    Ana kabeh jinis rompi listrik ing pasar, lan gampang ilang ing pilihan.Wolung poin ing ngisor iki bisa nggawe sampeyan luwih jelas nalika milih rompi panas.(1) Ukuran Pilih rompi listrik sing pas karo ukuran awak.Yen ukurane gedhe banget, bakal ana kesenjangan lan panas ...
    Waca liyane
  • Jaket pemanasan sing paling cocog ing 2022 dianjurake !!

    Jaket pemanasan sing paling cocog ing 2022 dianjurake !!

    Rompi pemanasan SAVIOR nduweni derajat distribusi panas sing beda-beda, gampang digunakake, lan nduweni fungsi pemanasan sing kuwat lan kepenak.Rompi pemanasan sing terjangkau saka SAVIOR nyedhiyakake anget sing cukup ing sisih mburi ndhuwur, mburi ngisor lan ngarep ngisor rompi.Ora preduli sepira sithik suhu ...
    Waca liyane
  • Napa sarung tangan pemanas listrik asring dadi pilihan utama kanggo njaga tangan kita anget?

    Napa sarung tangan pemanas listrik asring dadi pilihan utama kanggo njaga tangan kita anget?

    Ing lingkungan sing adhem, kita asring butuh sarung tangan pemanas listrik supaya tangan kita anget.Napa sampeyan butuh sarung tangan pemanas listrik?Alesan sing paling gampang kanggo ora sopan yaiku tangan sampeyan kudu anget, nanging sarung tangan biasa ora cukup anget.Nalika awak manungsa ana ing stimulasi suhu rendah ...
    Waca liyane
  • Apa karakteristik jeroan termal listrik?

    Apa karakteristik jeroan termal listrik?

    Lemari klambi saben wong kudu duwe set jeroan termal.Celana jero termal biasa uga nduweni efek termal sing luwih apik minangka jeroan dhasar ing dina kerja;Nanging, nalika suhu mudhun, sampeyan kudu milih jeroan termal sing mewah lan kenthel.Senadyan anget kanggo nyandhang, iku ...
    Waca liyane
  • Yen sampeyan pengin dadi wong sing anget, sampeyan ora bisa nindakake tanpa iku

    Yen sampeyan pengin dadi wong sing anget, sampeyan ora bisa nindakake tanpa iku

    Nalika suhu mudhun, kabeh wong nganggo sandhangan sing kandel supaya tetep anget.Nanging, sawetara wong menehi perhatian banget marang tampilan lan gambar, lan ora nglirwakake suhu kanggo tumindak.Ing cuaca sing adhem, nganggo rompi pemanas supaya awak anget, nyekel tangane pacar kanthi ...
    Waca liyane
  • Analisis prospek pasar sandhangan pemanasan listrik ing 2022

    Analisis prospek pasar sandhangan pemanasan listrik ing 2022

    Kaya sing kita ngerteni, industri busana minangka industri multi-miliar, lan kompetisi tradisional banget sengit.Kanthi kemajuan teknologi pemanasan listrik busana, sepatu pemanas listrik, sandhangan pemanasan listrik lan sarung tangan pemanasan listrik mboko sithik ngganti c ...
    Waca liyane
  • Pangarepan pangembangan kanggo sandhangan pemanasan listrik sing cerdas

    Pangarepan pangembangan kanggo sandhangan pemanasan listrik sing cerdas

    Perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi sing terus-terusan, lan kemajuan teknologi intelijen buatan, ningkatake kedewasaan teknologi busana sing cerdas.Nanging teknologi kudu tansah adhedhasar manungsa, lan teknologi bisa nggawe urip manungsa luwih apik.Nalika sandhangan pinter aku ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara nggunakake lan njaga sandhangan pemanasan?

    Kepiye cara nggunakake lan njaga sandhangan pemanasan?

    1. Panggunaan sandhangan dadi panas (1) Nalika nggunakake pisanan, ngisi daya seluler kanthi pangisi daya sing cocog.(2) Sawise baterei wis kebak, sambungake menyang plug USB ing kanthong setelan panas.(3) Pencet terus tombol controller kanggo 3 detik ...
    Waca liyane
  • Sandhangan panas - cara kerjane lan safety

    Sandhangan panas - cara kerjane lan safety

    1Prinsip kerja saka sandhangan pemanasan Beda karo sandhangan biasa, sandhangan pemanasan dirancang kanthi sistem pemanas, lan komponen penting saka sistem pemanas yaiku unsur pemanas (lembaran pemanas) lan sumber daya seluler (baterei).Lembaran pemanas minangka pemanasan fleksibel ...
    Waca liyane
  • Apa Sarung Tangan Listrik Aman?

    Apa Sarung Tangan Listrik Aman?

    Sarung tangan pemanas listrik adhedhasar "bionics manungsa" kanggo desain lan produksi sarung tangan, lan "teknologi pemanasan listrik" minangka prinsip dhasar.Dheweke kalebu sarung tangan tradisional lan produk sing dianyari.Produk nganggo bahan non-logam panas listrik ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2