. China Savior Kustomisasi 7.4V Baterei Termal Rechargeable Hunting / Fishing Camo Winter Heated Gloves pabrik lan manufaktur |Eigday

Savior Kustomisasi 7.4V Baterai Termal Isi Ulang Berburu/Pancing Camo Sarung Tangan Dipanaskan Musim Dingin

Katrangan singkat:

Bahan Sarung Tangan: Microfiber, Softshell

PemanasanTime: About 2,5-9 jam

Suhu Pemanasan: 40-65 ℃

PemanasanArea: Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji


Detail Produk

Tag produk

asdad (1)
asdad (2)
asdad (3)
asdad (4)

 Nomer Barang: SHGS19

 Deskripsi Produk

 

Bahan sarung tangan Microfiber, Softshell
Konten produk 1 * Sarung Tangan Dipanaskan.

2*7.4V/2200 mAh Polimer Lithium Baterei Isi Ulang.

1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei 2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang
pangisi daya Pangisi daya 8.4V, 1.5A.
Elemen Pemanas 7.4V 7.5W
Suhu Pemanasan 40-65 ℃
Area pemanasan Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji
Teknologi Panas Serat komposit
Wektu sampel 7-10 dina
Wektu produksi 30-50 dina kerja
Rincian Kemasan 1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei
Pengalaman Pabrik Luwih saka sepuluh taun

sada

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

asdad

❖Petunjuk:  

Langkah 1: Ngisi daya baterei kanthi lengkap sadurunge digunakake pisanan (Pangisi daya lengkap mbutuhake udakara 3-3,5 jam).
Langkah 2: Pasang Baterei - Temokake kabel ing kanthong baterei, copot tutup saka sirah kabel. Sambungake baterei menyang plug.
Langkah 3: Nguripake - Pencet tombol ON / OFF kanggo 2-3 detik nganti indikator murup.Ganti setelan daya kanthi nutul tombol.
Langkah 4: Mateni - Pencet tombol ON / OFF nganti lampu indikator mati.

CATETAN:

Yen sarung tangan ora bakal digunakake kanggo dangu, copot baterei lan njaga paling sethithik 25% daya.Laku iki bisa ndawakake umur baterei.

❖Spesifikasi baterei:

Jinis baterei: Li-polymer
Dirating Kapasitas: 2200mAh 16.8Wh
Tegangan pangisi daya winates: 8.4V
Ukuran: 2.25 "x 1.75" x 0.4"
Bobot: 72g / 2.54oz

Fitur

Katon Kamuflase Wild

65 C / 150 F Suhu Pemanasan maksimum

6 Jam Wektu Pemanasan Maksimal

Pemanasan ing telapak tangan, punggung, lan kabeh pucuk driji tangan sampeyan

Ngalih silikon telung tingkat kanggo kontrol suhu sing gampang

Bahan tahan banyu tahan angin

Dilengkapi rong baterei 7.4volt lan pangisi daya tembok dobel

Layar demek kompatibel karo jempol lan driji telunjuk

Kasedhiya ing ukuran Small, Medium, Large, Extra Large lan Extra Extra Large

Aplikasi

Sampurna Kanggo Aktivitas Luar Ruangan: Sarung tangan pemanasan kanggo wong diwasa cocog kanggo kegiatan lapangan ing dina sing adhem utawa adhem, utamane kanggo mburu, mancing, kemah, hiking, lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: