. Desain fashion China Juruwilujeng ngimpor bahan mentah kulit kambing sing bisa diisi ulang sarung tangan ski digawe panas kanggo pabrik lan manufaktur ruangan |Eigday

Desain fashion Juruwilujeng ngimpor bahan baku kulit kambing sing bisa diisi ulang sarung tangan ski digawe panas kanggo kegiatan ruangan

Katrangan singkat:

3 setelan gear dadi panas tingkat anget, anget kanggo olahraga ruangan kaya ski, skating, mlaku, sepedaan, cycling, kerja saben dina lan sapiturute.


Detail Produk

Tag produk

 Nomer Barang: SW08

 

Katrangan singkat:

3 setelan gear dadi panas tingkat anget, anget kanggo olahraga ruangan kaya ski, skating, mlaku, sepedaan, cycling, kerja saben dina lan sapiturute.

 

 Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan -Palm: Anti-Slip silikon, Kulit wedhus, Polyester, refleks strip- Punggung: Microfiber-Liner: Beludru kanggo mburi lan fluff kanggo palm Liner.

- Filter: Katun Isolasi.

-Driji: Kulit wedhus (layar Disentuh)

Konten produk 1 * Sarung Tangan Dipanaskan.2 * 7.4V/2200 MAH Polymer Lithium Baterei Isi Ulang.1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei 2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang
pangisi daya Pangisi daya 8.4V, 1.5A.
Elemen Pemanas 7.4V 7.5W, Nampa solusi pemanasan sing beda-beda.
Suhu Pemanasan 40-65 ℃, Nampa suhu setelan adat.
Area pemanasan Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji
Teknologi Panas Serat karbon komposit
Wektu sampel Ing 2 dina kerja kanggo sampel saham, 5-7 dina kerja kanggo adat.
Wektu produksi 30-50 dina kerja
Rincian Kemasan 1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei.
Pengalaman Pabrik Luwih saka 10 taun
warna ireng
Ukuran S-3XL
Pengontrol siji tombol 3 tingkat

 

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

  • ● Dhuwur: 65 ℃ / 150 ℉ 2,5 jam
  • ● Sedheng: 55 ℃ / 131 ℉ 3,5 -4,5 jam
  • ● Kurang: 40 ℃ / 104 ℉ 6-8 jam

❖Petunjuk:

  • ● Langkah 1: Ngisi daya - Mangga ngisi daya sadurunge digunakake kanggo pisanan.
  • ● Langkah 2: Pasang Baterei - Sambungake baterei menyang plug sing ana ing kanthong.
  • ● Langkah 3: Aktifake - Pencet tombol ON/OFF kanggo nyetel suhu.
  • ● Langkah 4: Pateni - Pencet tombol ON/OFF nganti lampu indikator mati.

CATETAN:Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei.

❖Spesifikasi baterei:

  • ● Jinis baterei: Li-polimer
  • ● Kapasitas Rated: 2200mAh 16.8Wh
  • ● Tegangan Pangisi daya winates: 8.4V
  • ● Ukuran: 2.25″ x 1.75″ x 0.4″
  • ● Bobot: 72g / 2.54oz

Fitur

* Waterproof, windproof, layarkena, liner alus

* 3 Sistem setelan pemanasan suhu bisa nyedhiyakake anget sing paling cocog kanggo wong sing butuh.Sampeyan bisa ngrasakake tangan luwih anget nalika nguripake sarung tangan sajrone 30 detik.

* Bahan:

  1. 1.Material silikon anti-slip ing sawit, aman kanggo ski kanthi kekuwatan grasping sing kuwat.
  2. 2. Kulit wedhus ing driji iku anti banyu, windproof lan gampang kanggo tutul layar.
  3. 3.Reflective ngudani ing loro-lorone saka sarung tangan bali bakal luwih aman kanggo olahraga ing kahanan peteng.

* Tombol telung tingkat gampang diatur lan bisa nyegah salah tutul

* Kanthong baterei dirancang ing papan bangkekan sing bisa nglindhungi baterei luwih apik.

* Kabeh unsur sing digawe panas diuji lan duwe sertifikasi kaya UC, FCC, CE lan liya-liyane.

* Dhukungan OEM lan layanan sampel.

*Produk bisa disesuaikan

*Paket: Siji sarung tangan ing tas mawa bebarengan karo siji pangisi daya, rong baterei, banjur dilebokake ing kothak kanthi pandhuan pangguna lan desiccant.

* Fungsi Anget sing Apik banget: Sarung tangan sing bisa diisi ulang kanthi baterei nyedhiyakake area pemanasan sing amba kanggo nutupi kabeh tangan lan kabeh driji, lan uga nggawe panas limang pucuk driji yen ana sirkulasi getih sing ora apik, cuaca sing adhem, utawa mung kanggo kepenak lan anget. .

Aplikasi

Sampurna Kanggo Olahraga Luar Ruangan: Sarung tangan pemanasan kanggo pria lan wanita cocog kanggo macem-macem olahraga ruangan ing dina sing adhem utawa adhem, utamane cocog kanggo mlaku, muter, hiking, skating, camping, ski salju, mancing, mburu lsp.

WARTA

1. Rekomendasi kanggo ngisi daya baterei paling sethithik sapisan saben nem sasi supaya bisa digunakake.
2. Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, mangga copot baterei.
3. Kanggo safety, ora nyelehake, short circuit, utawa operate ing kahanan suhu dhuwur.
4. Yen piranti utawa baterei swells utawa dadi malformed, please mungkasi nggunakake langsung.

SW08B SW08B 2 SW08B 3 SW08B 4 SW08B 5 SW08B 6 SW08B 7 SW08R SW08R 2 SW08R 3 SW08R 4 SW08R 5 SW08R 6 SW08R 7


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: