. China Savior Windproof Driving Cycling Winter Electric Heated Gloves pabrik lan manufaktur |Eigday

Savior Windproof Driving Cycling Winter Electric Sarung Tangan Dipanaskan

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

s18_utama (1)
s18_utama (2)
s18_utama (3)

Nomer Barang: SHGS06

❖ Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan

-Palm: Serat Sutra Susu, Cetakan Silikon

-Mburi: Serat Sutra Susu

 

Konten produk

1 * Sarung Tangan Dipanaskan.

2*7.4V/2200 mAh Polimer Lithium Baterei Isi Ulang.

1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei

2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang

pangisi daya

Pangisi daya 8.4V, 1.5A.

Elemen Pemanas

7.4V 7.5W

Suhu Pemanasan

40-65 ℃

Area pemanasan

Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji

Teknologi Panas

Serat komposit

Wektu sampel

7-10 dina

Wektu produksi

30-50 dina kerja

Rincian Kemasan

1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei

Pengalaman Pabrik

Luwih saka sepuluh taun

s18_utama (1) pro (2) pro (3) pro (4)

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

  • ● Dhuwur: (lampu abang) 65 ℃ / 150 ℉ 2,5 jam
  • ● Sedheng: (cahya putih) 55℃/131℉ 4 -4,5 jam
  • ● Kurang: (cahya biru) 45 ℃ / 113 ℉ 8-9 jam

❖Petunjuk:

  • ● Langkah 1: Ngisi daya baterei kanthi lengkap sadurunge digunakake pisanan (Pangisi daya lengkap mbutuhake udakara 3-3,5 jam).
  • ● Langkah 2: Lebokake Baterei - Temokake kabel ing kanthong baterei, copot tutup saka sirah kabel. Sambungake baterei menyang plug.
  • ● Langkah 3: Nguripake - Pencet tombol ON/OFF kanggo 2-3 detik nganti indikator murup.Ganti setelan daya kanthi nutul tombol.
  • ● Langkah 4: Mateni - Pencet tombol ON/OFF nganti lampu indikator mati.

❖Spesifikasi baterei:

  • ● Jinis baterei: Li-polimer
  • ● Kapasitas Rated: 2200mAh 16.8Wh
  • ● Tegangan Pangisi daya winates: 8.4V
  • ● Ukuran: 2.25" x 1.75" x 0.4"
  • ● Bobot: 72g / 2.54oz

Fitur

* Tahan Angin, Tahan Banyu, Breathable, Layar Tutul

* 3 Setelan Suhu & Panas Cepet: Dilengkapi telung tingkat setelan panas - dhuwur, tengah, sithik, sampeyan bisa ngontrol suhu sarung tangan sing digawe panas kanthi gampang.3 sistem setelan digawe panas bisa nyukupi macem-macem kabutuhan.Sampeyan bisa ngrasakake panas nalika nguripake sarung tangan sajrone 30 detik.

* Desain Anti-Slip: Telapak sarung tangan nggunakake silikon supaya gampang nyekel lan grip.

* Fungsi Anget sing Apik banget: Bahan regangan sing entheng lan set pemanas sing bisa diisi ulang kanthi baterei nyedhiyakake area pemanasan sing amba sing nutupi kabeh tangan lan kabeh driji, lan uga nggawe panas kabeh pucuk driji yen sirkulasi getih sing ora apik, cuaca sing adhem, utawa mung nggawe cahya. , anget lan nyaman kanggo tangan.

CATETAN: .

  • ● Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei lan njaga paling 25% daya.Laku iki bisa ndawakake umur baterei.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: