. China Juruwilujeng mangsa polyester baterei bisa diisi ulang listrik OEM digawe panas sarung tangan ski pabrik lan manufaktur |Eigday

Savior mangsa polyester listrik bisa diisi ulang sarung tangan ski digawe panas OEM

Katrangan singkat:

Sarung tangan sing bisa diisi ulang kanthi baterei nyedhiyakake area pemanasan sing amba kanggo nutupi kabeh mburi tangan lan kabeh driji, lan uga nggawe panas limang pucuk driji yen sirkulasi getih ora apik, cuaca adhem, utawa mung kanggo kepenak lan anget.


Detail Produk

Tag produk

 Nomer Barang: SW02

Katrangan singkat:

Sarung tangan sing bisa diisi ulang kanthi baterei nyedhiyakake area pemanasan sing amba kanggo nutupi kabeh mburi tangan lan kabeh driji, lan uga nggawe panas limang pucuk driji yen sirkulasi getih ora apik, cuaca adhem, utawa mung kanggo kepenak lan anget.

❖ Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan -Palm: Embossing microfiber, Soft shell, Polyester- Punggung: Poliester

-Liner: Beludru kanggo mburi lan bulu kanggo liner sawit

- Filter: Katun Isolasi.

- Ujung jari: soft shell (layar disentuh)

Konten produk 1 * Sarung Tangan Dipanaskan.2*7.4V/2200 mAh Polimer Lithium Baterei Isi Ulang.

1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei 2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang
pangisi daya Pangisi daya 8.4V, 1.5A
Pad Pemanasan 7.4V 7.5W, nampa solusi pemanasan sing beda-beda.
Suhu Pemanasan 40-65 ℃, nampa suhu setelan adat
Area pemanasan Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji
Teknologi Panas Serat karbon komposit
Wektu sampel Ing 2 dina kerja kanggo sampel saham, 5-7 dina kerja kanggo adat.
Wektu produksi 30-50 dina kerja
Rincian Kemasan 1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei.
Pengalaman Pabrik Luwih saka 10 taun
warna ireng
Ukuran S-3XL
Pengontrol On/Off switch, siji tombol 3 tingkat (ngatur)

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

  • ● Dhuwur: 65 ℃ / 150 ℉ 2,5 jam
  • ● Sedheng: 55 ℃ / 131 ℉ 3,5 -4,5 jam
  • ● Kurang: 40 ℃ / 104 ℉ 6-8 jam

❖Petunjuk:

  • ● Langkah 1: Ngisi daya - Mangga ngisi daya sadurunge digunakake kanggo pisanan.
  • ● Langkah 2: Pasang Baterei - Sambungake baterei menyang plug sing ana ing kanthong.
  • ● Langkah 3: Aktifake - Pencet tombol ON/OFF kanggo nyetel suhu.
  • ● Langkah 4: Pateni - Pencet tombol ON/OFF nganti lampu indikator mati.

CATETAN:Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei.

❖Spesifikasi baterei:

  • ● Jinis baterei: Li-polimer
  • ● Kapasitas Rated: 2200mAh 16.8Wh
  • ● Tegangan Pangisi daya winates: 8.4V
  • ● Ukuran: 2.25″ x 1.75″ x 0.4″
  • ● Bobot: 72g / 2.54oz

Fitur

* Waterproof, windproof, layarkena, liner alus

* 3 Sistem setelan pemanasan suhu bisa nyedhiyakake anget sing paling cocog kanggo wong sing butuh.Sampeyan bisa ngrasakake tangan luwih anget nalika nguripake sarung tangan sajrone 30 detik.

* Bahan:
1. Embossing bahan microfiber ing lontar kang luwih awet lan slip-bukti saka microfiber umum, iku aman kanggo ski karo kuwat grasping pasukan.
2.Polyester ing mburi anti banyu kang nyegah nyebabake kejut listrik nalika kena salju.
3. Nggunakake fluff ing nang mburi karo bantalan panas supaya sarung tangan anget.
4. Soft shell ing pucuk driji mbantu driji luwih fleksibel lan gampang kanggo nggulung layar.

* Loro kanthong, siji kanggo baterei utawa barang liyane ing mburi lan siji kanggo masang baterei ing bangkekan.

* Kabeh unsur sing digawe panas diuji lan duwe sertifikasi kaya UC, FCC, CE lan liya-liyane.

* Dhukungan OEM lan layanan sampel.

*Produk bisa disesuaikan

*Paket: Siji sarung tangan ing tas mawa bebarengan karo siji pangisi daya, rong baterei, banjur dilebokake ing kothak kanthi pandhuan pangguna lan desiccant.

* Fungsi Anget sing Apik banget: Sarung tangan sing bisa diisi ulang kanthi baterei nyedhiyakake area pemanasan sing amba kanggo nutupi kabeh tangan lan kabeh driji, lan uga nggawe panas limang pucuk driji yen ana sirkulasi getih sing ora apik, cuaca sing adhem, utawa mung kanggo kepenak lan anget. .

Aplikasi

Sampurna Kanggo Olahraga Luar Ruangan: Sarung tangan pemanasan kanggo pria lan wanita cocog kanggo macem-macem olahraga ruangan ing dina sing adhem utawa adhem, utamane cocog kanggo mlaku, muter, hiking, skating, camping, ski salju lan sapiturute.

WARTA

1. Rekomendasi kanggo ngisi daya baterei paling sethithik sapisan saben nem sasi supaya bisa digunakake.
2. Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, mangga copot baterei.
3. Kanggo safety, aja nyelehake, short circuit, utawa operate ing kahanan suhu dhuwur.
4. Yen piranti utawa baterei swells utawa dadi malformed, please mungkasi nggunakake langsung.

SW02 SW02 2 SW02 3 SW02 4 SW02 5 SW02 6 SW02 7 SW02 8


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: