. China SHV06P digawe panas rompi wanita pabrik lan manufaktur |Eigday

SHV06P digawe panas rompi wanita

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Apa sampeyan lagi blanja kanggo rompi sing digawe panas minangka hadiah kanggo sampeyan, utawa sampeyan pengin tuku minangka hadiah kanggo wong sing dikasihi, rompi sing digawe panas Arris minangka pilihan sing apik.

Kanthi 3 panel pemanas, rompi nutupi awak kanthi panas listrik.Kontrol suhu ngidini sampeyan ngalih ing antarane 40 ℃ nganti 65 ℃.Sampeyan manawa kanggo nemokake tingkat comfort becik nang endi wae ing antarane.

Juruwilujeng bubar nganyari rompi kanggo nggawe ukuran luwih luwes liwat desain pancing lan daur ulang.Zipper sing bisa diatur saiki nyedhiyakake pas saka cilik nganti XXXL.

Rompi digawe panas sing apik banget uga unisex lan ningkatake sirkulasi getih, lan bisa mbantu nyuda nyeri otot.Sampurna kanggo lelungan mancing, kemah umum, musim salju, lan panggunaan santai.

Iku kalebu baterei 5200mAh gedhe sing bisa diisi ulang sing ngidini nganti 10 jam wektu kerja gumantung saka kontrol pemanasan sampeyan.Sampeyan bisa nguripake macem-macem area rompi, utawa sampeyan bisa ngaktifake kabeh rompi yen sampeyan kadhemen banget!

Rompi sing digawe panas Juruwilujeng minangka pilihan tumindak sing trep lan cepet sing nyedhiyakake rasa anget sing luar biasa kanthi cepet sanajan ing cuaca sing adhem banget.

Rompi fleksibel Juruwilujeng punika tanggung unisex.A drawback karo fitur iki sing sampeyan lan partner bisa mungkasi munggah gelut babagan sing bakal nganggo rompi digawe panas.Sampeyan bisa tansah muter dhuwit recehan, utawa luwih apik - tuku siji kanggo saben sampeyan!

Minangka trep kanggo dadi warmed dening baterei-powered sandhangan ing mangsa, iku uga becik kanggo duwe macem-macem pilihan suhu supaya sampeyan ora dadi panas banget.Yen dadi kaku banget ing rompi, sampeyan bakal dadi ora nyaman, sing bakal ngilangi tujuan sandhangan sing digawe panas.

Kanthi telung setelan suhu, sampeyan bebas nyetel panas nganti sampeyan nemokake tingkat anget sing paling cocog karo sampeyan.Kaya sing dikarepake, iki kalebu saka ngisor, medium lan dhuwur.

Siji bab rompi sing digawe panas iki sing ora ana akeh liyane yaiku kanthong ponsel.Ing jaman saiki, optimasi seluler minangka kunci, lan ngluwihi sandhangan sing kita gunakake.Kanthi rompi iki, sampeyan bisa yakin manawa telpon sampeyan cedhak lan ora bakal ilang ing salju.

SHV06P rompi wanita (3) SHV06P rompi wanita (4) SHV06P rompi wanita digawe panas 5


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: