. China Skiing Sarung Tangan Dipanaskan S14 pabrik lan manufaktur |Eigday

Sarung Tangan Dipanaskan Ski S14

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

No. Barang : S14

❖ Deskripsi Produk

Bahan sarung tangan

- Kulit Setengah

- Soft-Cangkang

Konten produk

1 * Sarung Tangan Dipanaskan.

2*7.4V/2200 mAh Polimer Lithium Baterei Isi Ulang.

1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei

2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang

pangisi daya

Pangisi daya 8.4V, 1.5A.

Elemen Pemanas

7.4V 7.5W

Suhu Pemanasan

45-65 ℃

Area pemanasan

Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji

Teknologi Panas

Serat komposit

Wektu sampel

7-10 dina

Wektu produksi

30-50 dina kerja

Rincian Kemasan

1prs * sarung tangan dipanaskan, 1 pcs * tas PE, 1 pcs * tas, 1 pcs * charger, 1 pcs * manual, 1 pcs * pengering, 2 pcs * baterai.

Pengalaman Pabrik

Luwih saka sepuluh taun

❖Suhu & Wektu Pemanasan:

● Dhuwur: 65 ℃ / 150 ℉ 2-2,5 jam

● Sedheng: 55 ℃ / 131 ℉ 4-5 jam

● Kurang: 45 ℃ / 113 ℉ 8,5-9 jam

❖Petunjuk:

● Langkah 1: Ngisi daya - Mangga ngisi daya sadurunge digunakake kanggo pisanan.

● Langkah 2: Pasang baterei - Sambungake baterei kanggo plug dumunung ing kanthong.

● Langkah 3: Aktifake - Pencet tombol ON/OFF kanggo nyetel suhu.

● Langkah 4: Pateni - Pencet tombol ON/OFF nganti lampu indikator mati.

CATETAN:Yen sampeyan ora bakal nggunakake kanggo dangu, copot baterei.

❖Spesifikasi baterei:

● Jinis baterei: Li-polimer

● Kapasitas Rated: 2200mAh 16.8Wh

● Tegangan Pangisi daya winates: 8.4V

Fitur

* Proteksi "tangan" ing mangsa, tanpa wedi kadhemen.

* Trep lan gampang didemek.Teknologi layar tutul, sensitivitas dhuwur saka jempol lan driji indeks.Ora mung nglindhungi tangan saka kadhemen, nanging uga nggampangake karya lan hiburan.

* Kontrol suhu cerdas telung kacepetan.Termostat telung kacepetan.Break liwat suhu konstan tradisional.Gampang nguwasani suhu.

* Kulit kambing import sawit.Kulit wedhus sing diimpor ing telapak tangan, non-slip lan tahan nganggo, umur dawa.

Aplikasi

Sampurna Kanggo Olahraga Luar Ruangan: Sarung tangan pemanasan kanggo pria lan wanita cocog kanggo macem-macem olahraga ruangan ing dina sing adhem utawa adhem, utamane cocog kanggo snowboarding.

Info Perusahaan

* Kita darmabakti kanggo ngembangake produk cerdas iki kalebu kabeh jinis sarung tangan pemanasan cerdas, sandhangan lan aksesoris, kita duwe pengalaman sepuluh taun ing solusi pemanasan lan sarung tangan sing digawe panas.

*Kita duwe 2 pabrik dhewe, pabrik jahit, lan pabrik elektronik.Sistem kualitas sing wis rampung, tingkat AQL standar kanggo kontrol kualitas, ngirit wektu lan biaya sawise adol.

* Kanthi luwih saka 10 taun R&D lan pengalaman produksi, upgrade baterei lan pangisi daya 5-6 kaping sajrone 10 taun iki, priksa manawa safety.

公司介绍750详情


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: