. China Pabrik jeroan termal lan manufaktur |Eigday

Celana jero termal

Katrangan singkat:

Controller: siji tombol 3 tingkat

Pad pemanas: 7.4V 12W

Suhu: 38-52°C

Wektu Pemanasan: 2-5 jam

Area Pemanasan: Knee, bali lan pinggul

Paket baterei: 7.4V, 2600MAH

Pengisi daya: 8.4V 1.3A

Bahan: polyster, katun

Werna: Grey utawa Ireng


Detail Produk

Tag produk

1. Perlu disambungake karo bank daya supaya bisa digunakake, bakal mandheg dadi panas sawise gagal listrik.

2. Iki celonone Intelligence lan sandhangan kanggo sampeyan, dibangun ing portabel sumber storge kanthong, travel gampang.

3. Tas umbah-umbah sing ndhukung, bisa dicuci nganggo mesin

4. Nyaman lan breathable, lan iku partner apik kanggo mangsa arep metu.

5. Pain relief, Bisa nambah microcirculation awak, dredge lan ngaktifake meridian, ngilangke pain lokal lan inflammation.

6. Pemanasan awak lan sirkulasi getih, Anget awak manungsa, ngonsumsi panas sing berlebihan, nambah oksigen lan fluiditas getih.

7. Pemanasan inframerah tanpa radiasi mbebayani lan kinerja stabil aman lan dipercaya, ramah lingkungan, hemat energi, alus lan nyaman.

Slogan perusahaan kita nggawe wong seneng kapan wae ing endi wae

Kita duwe merek SAVIOR dhewe lan uga nindakake layanan khusus kanggo para pelanggan, kita seneng reputasi apik saka pelanggan asli kaya Dainese, Macna, Just Brand, Ewool, lsp.

Mangkene sawetara FAQ kanggo para pelanggan sing duwe minat babagan ruang lingkup produk pemanasan.

FAQ

Kepiye babagan kebijakan sampel?

Biasane, ragad sampel yaiku USD100-USD150 saben pasangan, lan wektu sampel yaiku 7-10 dina kerja.

Kepiye OEM / ODM?

Kita bisa nampa ODM utawa OEM sing miturut syarat rinci.

Apa ana layanan tambahan kanggo produk OEM?

Manawa, Kita duwe departemen seni profesional supaya bisa nyedhiyakake manual pangguna, gambar lan layanan video kanggo pelanggan OEM.

Kepiye babagan syarat pesenan minimal?

Biasane, jumlah pesenan minimal yaiku 500pcs kanggo pesenan sing disesuaikan.

Kepiye babagan wektu produksi?

Biasane, kita butuh 35-45 dina kerja kanggo produksi massal.

Kepiye babagan istilah pengiriman?

Kita bisa nindakake EXW, FOB, CIF, lan biaya pengiriman miturut istilah pengiriman sampeyan.

3 a 6


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: