. China Waterproof Rechargeable Heating Gloves Pas Kanggo Nunggang Kuda / Hiking / Pabrik lan pabrikan |Eigday

Sarung Tangan Pemanas sing Bisa Diisi Ulang Tahan Air Pas Kanggo Nunggang Kuda / Hiking / Biking

Katrangan singkat:

Bahan Sarung Tangan: Microfiber, Softshell

PemanasanTime: About 2,5-9 jam

Suhu Pemanasan: 40-65 ℃

PemanasanArea: Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji


Detail Produk

Tag produk

 Nomer Artikel: SHGS37

 Nomer Artikel: SHGS37

Bahan sarung tangan - Palm: Microfiber

-Mburi: Kulit

Konten produk 1 * Sarung Tangan Dipanaskan.

2*7.4V/2200 mAh Polimer Lithium Baterei Isi Ulang.

1 * Pangisi daya Baterei Dual kanthi pilihan sing dipasang ing AS, EU, UK & AU.

1 * Instruksi Manual.

1 * Tas Portabel/Kasus

Kapasitas baterei 2 PCS 7.4V / 2200mAh baterei polimer lithium sing bisa diisi ulang
pangisi daya Pangisi daya 8.4V, 1.5A.
Elemen Pemanas 7.4V 7.5W
Suhu Pemanasan 40-65 ℃
Area pemanasan Lima driji, mburi tangan lan limang pucuk driji
Teknologi Panas Serat komposit
Wektu sampel 7-10 dina
Wektu produksi 30-50 dina kerja
Rincian Kemasan 1 pasang sarung tangan dikempalken karo tas, banjur ing siji kothak bebarengan karo pangisi daya lan baterei
Pengalaman Pabrik Luwih saka sepuluh taun

vxcvxcvcxvx (1) vxcvxcvcxvx (2) vxcvxcvcxvx (3) vxcvxcvcxvx (4) vxcvxcvcxvx (5) vxcvxcvcxvx (6) vxcvxcvcxvx (7) vxcvxcvcxvx (8) vxcvxcvcxvx (9) vxcvxcvcxvx (10) vxcvxcvcxvx (11)

Aksesoris:

Sepasang Sarung Tangan Dipanaskan

Rong Baterei Polimer Lithium 7.4V2200MAH

Siji Pangisi Daya Baterei Ganda

Siji Nggawa Tas

Manual pangguna siji

Kotak Hadiah siji

❖Petunjuk:  

1.Bukak zipper sarung tangan, copot plug lan sambungake baterei.

2. Sijine baterei ing tas baterei, lan narik zipper.

3. Pencet saklar ON / OFF sarung tangan kanggo 2-3 detik kanggo ngaktifake.

4. Pencet saklar maneh kanggo ngganti level sing beda:

Dhuwur: (lampu abang) 65 ℃ / 150 ℉ 2,5 jam

Sedheng: (cahya putih) 55 ℃ / 131 ℉ 4-4,5 jam

Sedheng: (cahya biru) 45 ℃ / 113 ℉ 8-9 jam

CATETAN:

Yen sarung tangan ora bakal digunakake kanggo dangu, copot baterei lan njaga paling sethithik 25% daya.Laku iki bisa ndawakake umur baterei.

❖BatereiRincian:

Jinis baterei: Li-polymer
Dirating Kapasitas: 2200mAh 16.8Wh
Tegangan pangisi daya winates: 8.4V
Ukuran: 2.25 "x 1.75" x 0.4"
Bobot: 72g / 2.54oz


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: